притисни ентер »

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус. На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус . Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а движењето е отежнато поради врнежите од дожд. Засега нема информации за повредени.

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а движењето е отежнато поради врнежите од дожд. Вики Клинчарова Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени

Блокиран сообраќајот Кавадарци Прилеп – се преврте комбе

Блокиран сообраќајот Кавадарци Прилеп – се преврте комбе

На патот Кавадарци-Прилеп попладнево се случи сообраќајна несреќа – на патот се преврте комбе. засега нема информации за повредени. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а движењето е отежнато поради врнежите од дожд. извор и фото: Фокус.мк

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а движењето е отежнато поради врнежите од дожд. Засега нема информации за повредени.