притисни ентер »

Артета откако ја победи короната: За мене само еден обичен вирус…

Артета откако ја победи короната: За мене само еден обичен вирус…

Тренерот на Арсенал, Микел Артета беше првата јавна личност во Британија, за која се знаеше дека се заразил од коронавирусот. Сега откако целосно закрепна од вирусот, раскажува како се чувствувал во тие мигови. „Што се однесува до симптомите, тие беа како обичен вирус. Три дана имав висока температура и сува кашлица, и чувствував некоја непријатност

Артета откако ја победи короната: За мене само еден обичен вирус…

Артета откако ја победи короната: За мене само еден обичен вирус…

Тренерот на Арсенал, Микел Артета беше првата јавна личност во Британија, за која се знаеше дека се заразил од коронавирусот. Сега откако целосно закрепна од вирусот, раскажува како се чувствувал во тие мигови. „Што се однесува до симптомите, тие беа како обичен вирус. Три дана имав висока температура и сува кашлица, и чувствував некоја непријатност