притисни ентер »

Без струја повеќе делови од Скопје

Без струја повеќе делови од Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници: од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) ( Општина Аеродром )

Делови од Скопје без вода

Делови од Скопје без вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, известува дека денеска поради менување на водоводен вентил во шахта на Никола Русински бр. 12, од 09:30 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. ( Општина Карпош ) Поради појавен

Без струја повеќе делови од Скопје

Без струја повеќе делови од Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници: од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) ( Општина Аеродром )

Спремете се: Повеќе куќи во Скопје без вода утрово

Спремете се: Повеќе куќи во Скопје без вода утрово

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, известува дека денеска поради менување на водоводен вентил во шахта на Никола Русински бр. 12, од 09:30 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. ( Општина Карпош )

Без струја повеќе делови од Скопје

Без струја повеќе делови од Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници: од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) ( Општина Аеродром )

Во кои скопски општини ќе нема струја и вода денеска?

Во кои скопски општини ќе нема струја и вода денеска?

ЕВН ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат следните корисници: -од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС  згради бр. 1, 3, 5 и 9). (Општина Аеродром) -од 09:00 до 14:00 часот, Бул. Партизански Одреди, зграда бр. 66. (Општина

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош,

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел од бул. „Видое Смилевски Бато", (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) во  Општина Аеродром.  Од 9 до 14 часот,

Пет општини утре без струја

Пет општини утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел

ЕВН најави исклучување: Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

ЕВН најави исклучување: Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

ИЗВОР Скопје24 | октомври 13, 2021 Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,по добиено известување од ЕВН,ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од неколку општини. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

– Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани К.С. Пред 4 минути Струја / Фото: МИА Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел

Утре ќе нема вода во две општини во Скопје

Утре ќе нема вода во две општини во Скопје

ЈП Водовод и канализација ги известува граѓаните дека на ден 14.10.2021 година (четврток): -Поради менување на водоводен вентил во шахта на Никола Русински бр. 12, од 09:30 часот до завршување на интервенцијата,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. (Општина Карпош) -Поради  појавен уличен дефект на водоводна мрежа со пречник

Утре ќе нема струја во неколку делови од Скопје

Утре ќе нема струја во неколку делови од Скопје

ЕВН ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: на ден 14.10.2021 година (четврток): -од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС  згради бр. 1, 3, 5 и 9). (Општина Аеродром) -од 09:00 до 14:00 часот, Бул. Партизански Одреди,

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани. Утре без струја од 8 до 15:30 часот, ќе останат дел