притисни ентер »

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром во Франкфурт го собори рекордот со повеќе од 70 милиони патници минатата година. Според информациите на веб-страницата на компанијата „Фрапорт“, која е во склоп на аеродромот во Франкфурт, бројот на патници кои минале низ аеродромот лани се зголемил за 1,5 проценти во однос на претходната година. Минатата година тие го

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром во Франкфурт го собори рекордот со повеќе од 70 милиони патници минатата година. Според информациите на веб-страницата на компанијата „Фрапорт“, која е во склоп на аеродромот во Франкфурт, бројот на патници кои минале низ аеродромот лани се зголемил за 1,5 проценти во однос на претходната година. Минатата година тие го

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром руши рекорди – лани имал повеќе од 70 милиони патници

Најголемиот германски аеродром во Франкфурт го собори рекордот со повеќе од 70 милиони патници минатата година. Според информациите на веб-страницата на компанијата „Фрапорт“, која е во склоп на аеродромот во Франкфурт, бројот на патници кои минале низ аеродромот лани се зголемил за 1,5 проценти во однос на претходната година. Минатата година тие го