притисни ентер »

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

(Видео) Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

(Видео) Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

(Видео) Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

(Видео) Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

Летале банкноти од 500 евра: АНАСТАСИЈА ја запеа „Кукавица“ на роденденот на најбогатиот СРПСКИ БИЗНИСМЕН со нафта (ВИДЕО)

Летале банкноти од 500 евра: АНАСТАСИЈА ја запеа „Кукавица“ на роденденот на најбогатиот СРПСКИ БИЗНИСМЕН со нафта (ВИДЕО)

Гаги е познат по тоа што ја сака татковината, па барал да се служат исклучиво домашни специјалитети. Бизнисменот Драгослав Илиќ Гаги, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, допатувал од Мадрид за да го прослави роденденот во Србија. Анастасија Ражнатовиќ, Марина Висковиќ и пријателите од Шпанија се веселеле во еден белградски

ВИДЕО: На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

ВИДЕО: На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

ВИДЕО: На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен Бизнисменот Драгослав Илиќ, кој се заминава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, дошол повторно во Србија за да го прослави својот роденден. Славењето било организирано во еден белградски ресторан. На прославата меѓу

„ЛЕTAА“БАНКНОТИ ОД 500 ЕВРА: Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“

„ЛЕTAА“БАНКНОТИ ОД 500 ЕВРА: Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“

Анастасија Ражнатовиќ (21) е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисмен кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела. Илиќ, кој ја сака Србија и е потпишан на Инстаграм како Гаги Србија, дошол од Мадрид во Белград за да го прослави роденденот со пријателите, а во еден ресторан имало буквално лeтaле пари. Исто така, на снимката каде Анастасија

Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“ (фото)

Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“ (фото)

фото:инсатграм/анастасијаражнатовиќ Анастасија Ражнатовиќ (21) е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисмен кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела. Илиќ, кој ја сака Србија и е потпишан на Инстаграм како Гаги Србија, дошол од Мадрид во Белград за да го прослави роденденот со пријателите, а во еден ресторан имало буквално летале пари

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

Бизнисменот Драгослав Илиќ, кој се заминава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, дошол повторно во Србија за да го прослави својот роденден. Славењето било организирано во еден белградски ресторан. На прославата меѓу присутните се најде и Анастасија Ражнатовиќ која во еден момент запеа песна од нејзината мајка Цеца, „Кукавица“. Благодарам