притисни ентер »

Дали оваа свадба ќе биде „најдобра“...

Дали оваа свадба ќе биде „најдобра“...

За 24 ноември е  закажана свадбата на синот на Цеца-Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ. Според најавите младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на

ДЕТАЛИ ЗА СВАДБАТА: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

ДЕТАЛИ ЗА СВАДБАТА: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на Цеца, која пејачката ја носеше

ДЕТАЛИ ЗА СВАДБАТА: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

ДЕТАЛИ ЗА СВАДБАТА: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на Цеца, која пејачката ја носеше

Цеца одлучи, ОВОЈ ДЕТАЉ ќе ја одбележи свадбата на Вељко и Богдана

Цеца одлучи, ОВОЈ ДЕТАЉ ќе ја одбележи свадбата на Вељко и Богдана

Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на Цеца, која пејачката ја носеше

Сите детали за свадбата на синот на Цеца: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

Сите детали за свадбата на синот на Цеца: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО)

Сите детали за свадбата на синот на Цеца: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да… (ФОТО) Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата

По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да плати купче пари

По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да плати купче пари

Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на Цеца, која пејачката ја носеше

Сите детали за свадбата на синот на Цеца: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да плати купче пари, како некогаш татко му Аркан за Цеца (ФОТО)

Сите детали за свадбата на синот на Цеца: По невестата со „Ролс -Ројс“, но пред тоа Вељко за Богдана ќе мора да плати купче пари, како некогаш татко му Аркан за Цеца (ФОТО)

Свадбата на Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ е закажана за 24 ноември, а младоженецот ќе ја донесе невестата од Тител во луксузен „Ролс – Ројс“, директно во Храмот Свети Сава, каде што ќе ги венча владиката Стефан Шариќ. Прославата ќе се одржи во хотелот Хајат, со 500 гости. Богдана се очекува да ја носи венчаницата на Цеца, која пејачката ја носеше