притисни ентер »

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

ИЗВОР Скопје24 | ноември 14, 2019 Во текот на ладните есенски и зимски денови, поголемиот дел од вашите украсни растенија најдобро е да ги внесете дома. Но, постојат две места во домот кои никако не им одговараат (истото важи и за цвеќињата кои постојано ги чувате внатре). Каде да ги чувате вашите украсни растенија? Во прашање се места покрај прозорците

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија Во текот на ладните есенски и зимски денови, поголемиот дел од вашите украсни растенија најдобро е да ги внесете дома. Но, постојат две места во домот кои никако не им одговараат (истото важи и за цвеќињата кои постојано ги чувате внатре). Во прашање се места покрај прозорците низ кои пробива

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

Доаѓа зима: Еве како да се грижите за вашите украсни растенија

Во текот на ладните есенски и зимски денови, поголемиот дел од вашите украсни растенија најдобро е да ги внесете дома. Но, постојат две места во домот кои никако не им одговараат (истото важи и за цвеќињата кои постојано ги чувате внатре). Каде да ги чувате вашите украсни растенија? Во прашање се места покрај прозорците низ кои пробива ладен воздух

Удобна и топла постела за ладни ноќи

Удобна и топла постела за ладни ноќи

Есента и зимата се периоди од годината кога најголемиот дел од времето го поминуваме во затворени простории. Ладното време е најголемиот демотиватор за излегувања надвор од домот. Дружбата со креветот кај повеќето луѓе е една од поомилените активности. Сами или во друштво, во тишина, со добар филм или со омилената музика, одберете сами. Удобната и