притисни ентер »

Италијанскиот свештеник одржа миса на Фејсбук, па направи грешка поради која го насмеа светот (ВИДЕО)

Италијанскиот свештеник одржа миса на Фејсбук, па направи грешка поради која го насмеа светот (ВИДЕО)

Италијанскиот свештеник, Паоло Лонго, одлучи да одржи миса за сите верници кои се заробени во своите домови поради коронавирусот, а како поинаку освен преку лајфстрим на Фејсбук. Меѓутоа, свештеникот не можел ниту да претпостави дека неговата миса така слатко ќе ги насмее луѓето од целиот свет. На свештеникот по грешка му се вклучиле филтерите на Фејсбук,

Свештеник одржа миса на Фејсбук, па направи грешка поради која го насмеа светот! (ВИДЕО)

Свештеник одржа миса на Фејсбук, па направи грешка поради која го насмеа светот! (ВИДЕО)

На свештеникот по грешка му се вклучиле филтерите на Фејсбук, па така тој, од робот, се претвораше во мачка, тренер, амиш… Свештеникот Паоло со својата онлајн миса успеа да го насмее целиот свет… Италијанскиот свештеник, Паоло Лонго, одлучи да одржи миса за сите верници кои се заробени во своите домови поради коронавирусот, а како поинаку освен преку