притисни ентер »

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

„Државата, институциите остануваат посветени на спречување на ширење на коронавирусот, но и намалување на негативните ефекти врз економијата. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. Владата веќе ги донесе првите мерки кои имаат за цел

СДСМ: Обезбедени бескаматни кредити за компаниите, време е за солидарност

СДСМ: Обезбедени бескаматни кредити за компаниите, време е за солидарност

Државата, институциите остануваат посветени на спречување на ширење на коронавирусот, но и намалување на негативните ефекти врз економијата. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. Владата веќе ги донесе првите мерки кои имаат за цел

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

Државата, институциите остануваат посветени на спречување на ширење на коронавирусот, но и намалување на негативните ефекти врз економијата. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот, се вели во партиското соопштение на СДСМ. -Владата веќе

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

СДСМ: Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

Државата, институциите остануваат посветени на спречување на ширење на коронавирусот, но и намалување на негативните ефекти врз економијата, стои во соопштението на СДСМ. Од партијата велат дека СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот

Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

Обезбедени се бескаматни кредити за компаниите погодени од кризата, време е за солидарност и меѓусебно помагање

Државата, институциите остануваат посветени на спречување на ширење на коронавирусот, но и намалување на негативните ефекти врз економијата. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. Владата веќе ги донесе првите мерки кои имаат за цел

(ВИДЕО) Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

(ВИДЕО) Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

„Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето на граѓаните,

СДСМ: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите

СДСМ: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите

СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето на граѓаните, за да ја помогнат економијата, ВМРО-ДПМНЕ секојдневно шири лажни вести и заради политички цели се обидува да шири паника

Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот – кажа на денешната прес конференција портпаролот на СДСМ…

Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Костадинов: Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза, кажа на денешната прес-конференција портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. „СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

26 март 2020 Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза.СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето на граѓаните,

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

Костадинов: Почнуваат економските мерки – бескаматни кредити за фирмите, мирување за извршителските дејствија

Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето на граѓаните,

Може ли финансискиот сектор да го спаси реалниот

Може ли финансискиот сектор да го спаси реалниот

Фото: Маја Јаневска-Илиева Банките, за разлика од финансиската криза во 2008 година, овој пат не се погодени од ситуацијата предизвикана од пандемијата на коронавирусот, така што, според експертите, токму тие би требало, со директна помош на компаниите, сега да ја повлечат економијата, а со тоа и целото општество, нагоре Запирањето на одредени економски

Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Почнува реализација на економските мерки, бескаматни кредити за фирмите, мирување од 3 месеци за извршителски дејствија

Институциите, државата прават се да го обезбедат здравјето на граѓаните, но и да ги ублажат последиците од економската криза. СДСМ како одговорна партија водена од интересите на граѓаните и државата, веќе предложи низа мерки за справување со економските последици од коронавирусот. И додека институциите прават се за да го заштитат здравјето на граѓаните,

Интервју со Ванчо Узунов: Треба да се прави морален притисок врз богатиот слој

Интервју со Ванчо Узунов: Треба да се прави морален притисок врз богатиот слој

Интервју со професорот Ванчо Узунов, кој говори за најавените економски мерки по кризата со Корона вирусот Секуловска: Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, во име на СДСМ, предложи повеќе економски мерки кои Владата требало да ги усвои, како одговор на последиците од пандемијата Ковит-19. Која е вашата првична оценка? Узунов: Има три фактори што дополнително