притисни ентер »

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Поранешниот директор на УБК, Владимир Атанасовски денеска беше донесен од притвор по повик на обвинетиот Александар Василевски Нинџа да сведочи за случувањата од 27 април. Атанасовски изјави дека Александар Василевски Нинџа лично го познава од пред 2 и пол години, случајно се сретнале во теретана. Поточно две недели пред да стане директор на УБК. Атанасовски

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Поранешниот директор на УБК, Владимир Атанасовски денеска беше донесен од притвор по повик на обвинетиот Александар Василевски Нинџа да сведочи за случувањата од 27 април. Атанасовски изјави дека Александар Василевски Нинџа лично го познава од пред 2 и пол години, случајно се сретнале во теретана. Поточно две недели пред да стане директор на УБК. Атанасовски

Атанасовски се повика на тајност на сведочењето за случувањата од 27 април

Атанасовски се повика на тајност на сведочењето за случувањата од 27 април

Во Кривичниот суд попладнево за случувањата од 27 април лани во македонското Собрание сведочи поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање Владимир Атанасовски, кој е спроведен од притвор. Сведочењето на Атанасовски следи откако судот ги прифати предложените сведоци од одбраната на обвинетиот Александар Василевски – Нинџа. Атанасовски

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Поранешниот директор на УБК, Владимир Атанасовски денеска беше донесен од притвор по повик на обвинетиот Александар Василевски Нинџа да сведочи за случувањата од 27 април. Атанасовски изјави дека Александар Василевски Нинџа лично го познава од пред 2 и пол години, случајно се сретнале во теретана. Поточно две недели пред да стане директор на УБК. Атанасовски

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Поранешниот директор на УБК, Владимир Атанасовски денеска беше донесен од притвор по повик на обвинетиот Александар Василевски Нинџа да сведочи за случувањата од 27 април. Атанасовски изјави дека Александар Василевски Нинџа лично го познава од пред 2 и пол години, случајно се сретнале во теретана. Поточно две недели пред да стане директор на УБК. Атанасовски

Бришковска го демантира исказот на Василевски- Нинџа

Бришковска го демантира исказот на Василевски- Нинџа

Поранешната заменичка министерка за правда во изјава за Дојче Веле тврди дека денешниот исказ на еден од обвинетите за крвавиот упад во Собранието на 27 април 2017 година, Александар Василевски- Нинџа е целосно неточен Билјана Бришковска- Бошковска демантира дека била дел од штабот на ВМРО-ДПМНЕ од кој се планирал упадот во Собранието на 27 април 2017

Александар Василевски-Нинџа: Протестите во собранието на 27 април координирани од функционери на ВМРО-ДПМНЕ

Александар Василевски-Нинџа: Протестите во собранието на 27 април координирани од функционери на ВМРО-ДПМНЕ

Embedded video for Александар Василевски-Нинџа: Протестите во собранието на 27 април координирани од функционери на ВМРО-ДПМНЕ На 27 април сите ние бевме само статисти во филм, а за тоа никој не беше свесен.. Вака пред судот се бранеше обвинетиот Александар Василевски – Нинџа. Иако не бил вработен во Управата за безбедност и контра-разузнавање, поседувал

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Атанасовски: На 27 април бев да гледам ракомет

Поранешниот директор на УБК Владимир Атанасовски денеска беше донесен од притвор по повик на обвинетиот Александар Василевски – Нинџа да сведочи за случувањата од 27 април. Атанасовски изјави дека Александар Василевски – Нинџа лично го познава од пред 2 и пол години, случајно се сретнале во вежбалница. Поточно две недели пред да стане директор на

Прифатени се предложените сведоци од одбраната на Нинџа, Атанасовски раскажува дека се знаат од вежбалница

Прифатени се предложените сведоци од одбраната на Нинџа, Атанасовски раскажува дека се знаат од вежбалница

Во Кривичниот суд попладнево за случувањата од 27 април лани во македонското Собрание сведочи поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, Владимир Атанасовски, кој е спроведен од притвор. Сведочењето на Атанасовски следи откако судот ги прифати предложените сведоци од одбраната на обвинетиот Александар Василевски – Нинџа. Атанасовски

Атанасовски збунет, исплашен и нелогичен како сведок за 27 април

Атанасовски збунет, исплашен и нелогичен како сведок за 27 април

Збунет, исплашен, по малку нелогичен. Ваков беше денес во судница поранешниот директор на УБК Владимир Атанасовски кој од Истражниот затвор во Шутка каде што беше приведен по дадени искази на двајца обвинети во случајот за 27 април беше донесен како сведок на барање на обвинетиот Александар Василевски-Нинџа. Сведокот Атанасовски остана збунет од првото