притисни ентер »

Колку „ќе лапне“ Мадона за 5 минути

Колку „ќе лапне“ Мадона за 5 минути

Дефинитивно супер звездата Мадона ќе има кратко шоу финалето на Евровизија, потврдиле водителите на 64. натпревар за песна на Евровизија. Имено, во моментот кога биле познати сите 10 натпреварувачи кои од Втората полуфинална вечер одат во финале, откриено е и потврдено дека Мадона дефинитивно ќе има свои 5 минути на престижниот натпревар. За настапот

Мадона на Евросонг – барала милион долари за 5 минути

Мадона на Евросонг – барала милион долари за 5 минути

Мадона ќе има свој настап во финалето на Евровизија, потврдиле водителите на 64. натпревар за песна на Евровизија. Имено, во моментот кога биле познати сите 10 натпреварувачи кои од Втората полуфинална вечер одат во финале, откриено е и потврдено дека Мадона дефинитивно ќе има свои 5 минути на престижниот натпревар. За ова долго се шпекулираше, а пејачката

Откриено што ќе биде со настапот на Мадона на Евросонг - барала милион долари за 5 минути

Откриено што ќе биде со настапот на Мадона на Евросонг - барала милион долари за 5 минути

Мадона ќе има свој настап во финалето на Евровизија, потврдиле водителите на 64. натпревар за песна на Евровизија. Имено, во моментот кога биле познати сите 10 натпреварувачи кои од Втората полуфинална вечер одат во финале, откриено е и потврдено дека Мадона дефинитивно ќе има свои 5 минути на престижниот натпревар. За ова долго се шпекулираше, а пејачката

Откриено што ќе биде со настапот на Мадона на Евросонг – барала милион долари за 5 минути

Откриено што ќе биде со настапот на Мадона на Евросонг – барала милион долари за 5 минути

Мадона ќе има свој настап во финалето на Евровизија, потврдиле водителите на 64. натпревар за песна на Евровизија. Имено, во моментот кога биле познати сите 10 натпреварувачи кои од Втората полуфинална вечер одат во финале, откриено е и потврдено дека Мадона дефинитивно ќе има свои 5 минути на престижниот натпревар. За ова долго се шпекулираше, а пејачката