притисни ентер »

Отворен ден на општина Тетово

Отворен ден на општина Тетово

Претставници на здруженија на граѓани, организации и поединци посочија пред раководителите на општинските сектори предлози и идеи за реализација со буџетот на општината за 2020 година. Според барањата на граѓаните, во Тетово има голем број места каде нема основна инфраструкура за урбано живеење. -Постојат улици во населбата Поток како „Вера Циривири-Трена“

СВР Тетово  повика да се пријавува оставање на кучиња без грижа на улиците

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња без грижа на улиците

Седумнаесетгодишен ученик во тетовската гимназија е момчето кое вчера беше нападато од куче, а случајот беше и снимен од минувач со мобилен телефон. Ученикот, кој беше каснат на левата нога, нападот го пријавил и во тетовската полиција. Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Седумнаесетгодишен ученик во тетовската гимназија е момчето кое вчера беше нападато од куче, а случајот беше и снимен од минувач со мобилен телефон. Ученикот, кој беше каснат на левата нога, нападот го пријавил и во тетовската полиција. Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат лица кои со товарни или други возила од страна носат и истовараат, односно оставаат кучиња во Тетово, Гостивар или во други места, да се јават на телефонскиот број 192 и да ги пријават таквите случаи. -На лицата кои ги оставаат кучињата

Отворен ден на општина Тетово, истакнати граѓански предлози за реализација со буџетот во 2020 година

Отворен ден на општина Тетово, истакнати граѓански предлози за реализација со буџетот во 2020 година

Претставници на здруженија на граѓани, организации и поединци посочија пред раководителите на општинските сектори предлози и идеи за реализација со буџетот на општината за 2020 година. Според барањата на граѓаните, во Тетово има голем број места каде нема основна инфраструкура за урбано живеење. -Постојат улици во населбата Поток како „Вера Циривири-Трена“

Тетовската полиција бара да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Тетовската полиција бара да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Седумнаесетгодишен ученик во тетовската гимназија е момчето кое вчера беше нападато од куче, а случајот беше и снимен од минувач со мобилен телефон. Ученикот, кој беше каснат на левата нога, нападот го пријавил и во тетовската полиција. Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Седумнаесетгодишен ученик во тетовската гимназија е момчето кое вчера беше нападато од куче, а случајот беше и снимен од минувач со мобилен телефон. Ученикот, кој беше каснат на левата нога, нападот го пријавил и во тетовската полиција. Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат

СВР Тетово апелира: Пријавувајте ако видите истоварање на кучиња скитници

СВР Тетово апелира: Пријавувајте ако видите истоварање на кучиња скитници

Секторот за внатрешни работи Тетово упати апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје, доколку забележат лица кои со товарни или други возила од страна носат и истовараат, кучиња во Гостивар, Тетово или во други места, да се јават на телефонскиот број 192  и да ги пријават таквите случаи. На лицата кои ги оставаат кучињата без грижа и контрола

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

СВР Тетово повика да се пријавува оставање на кучиња на улиците

Седумнаесетгодишен ученик во тетовската гимназија е момчето кое вчера беше нападато од куче, а случајот беше и снимен од минувач со мобилен телефон. Ученикот, кој беше каснат на левата нога, нападот го пријавил и во тетовската полиција. Денеска Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните од тетовско-гостиварското подрачје доколку забележат