Крузе во слободно време се релаксира со покер

Германецот секое лето оди во Лас Вегас каде се опушта играјќи покер. Голем дел од фудбалерите по завршувањето на секоја сезоната, летниот одмор го користат да се опуштат на плажите на атрактивните туристички дестинации, каде и ги полнат батериите на идните искушенија, но Макс Крузе има поинакви планови. Германецот во Лас Вегас каде се релаксира играјќи