притисни ентер »

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

– Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет на сите оние обврзници кои се најпогодени од последиците од коронавирусот и на кои им е потребно уверение за платени даноци и придонеси, што ќе им послужи пред Развојната банка на Македонија,

Од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции на УЈП

Од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции на УЈП

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. „Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет

Од утре УЈП ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Од утре УЈП ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет

УЈП од утре ќе прима странки од 8 до 14 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8 до 14 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8 до 14 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет на

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

УЈП од утре ќе прима странки од 8:00 до 14:00 часот

Управата за јавни приходи (УЈП) од утре го продолжува работното време од 8:00 до 14:00 часот за прием на странки во регионалните дирекции, одделенијата и шалтерите, информираат од УЈП. – Причина за  оваа одлука на Управата за јавни приходи во услови кога во земјата е прогласена вонредна состојба поради коронавирусот Ковид-19, е да им излезе во пресрет