Сам себе го убијал

Најновата сопка што си ја ставаме се вика „Расадник“, или во превод „Се бориме против загадувањето со градење згради“. Или во јутјуберски превод: „Сам себе го убијал“. Зошто? За тие пусти златници. Во една меана, покрај главниот пат на влез во градот, седеле Словенец, Србин и Македонец и дробеле дневна политика. Поминал еден чичко со голема плетена