притисни ентер »

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Откако и официјално беше прекинато француското првенство, Нејмар се врати во Бразил каде го минува 14-дневниот карантин поради коронавирус. ПСЖ денеска објави видео-запис од својот фудбалер, кој им аплаудираше на докторите ширум светот. Фановите не можеа, а да не го забележат новиот имиџ на Бразилецот… Le @PSG_inside et @neymarjr se joignent pour remercier

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Откако и официјално беше прекинато француското првенство, Нејмар се врати во Бразил каде го минува 14-дневниот карантин поради коронавирус. ПСЖ денеска објави видео-запис од својот фудбалер, кој им аплаудираше на докторите ширум светот. Фановите не можеа, а да не го забележат новиот имиџ на Бразилецот… Le @PSG_inside et @neymarjr se joignent pour remercier

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Нејмар им аплаудираше на докторите (ВИДЕО)

Откако и официјално беше прекинато француското првенство, Нејмар се врати во Бразил каде го минува 14-дневниот карантин поради коронавирус. ПСЖ денеска објави видео-запис од својот фудбалер, кој им аплаудираше на докторите ширум светот. Фановите не можеа, а да не го забележат новиот имиџ на Бразилецот… Le @PSG_inside et @neymarjr se joignent pour remercier