притисни ентер »

Почина очувот на Енрике Иглесијас од коронавирус

Почина очувот на Енрике Иглесијас од коронавирус

Шпанските медиуми јавија дека починал очувот на поп-пејачот Енрике Иглесијас. Осумдесет и тригодишниот Карлос Фалко бил хоспитализиран минатата недела, но, за жал, ја загубил битката со коронавирусот. Недолго потоа се огласи и Енрике со емотивна фотографија на својот инстаграм-профил. „Минуваме низ многу тежок период и оваа ситуација зафати голем број

Енрике Иглесијас ја прекина тишината за смртта на очувот

Енрике Иглесијас ја прекина тишината за смртта на очувот

Медиумите од Шпанија јавија дека починал очувот на поп-пејачот Енрике Иглесијас. Карлос Фалко (83), петтиот маркиз од Грињон и татко на полусестрата на Енрике, Тамара Фалцо, бил хоспитализиран минатата недела, но за жал ја загубил битката со коронавирусот. За тажната вест потврди и популарниот пејач преку неговиот профил на Инстаграм. – Минуваме низ

Почина очувот на Енрике Иглезијас од коронавирус

Почина очувот на Енрике Иглезијас од коронавирус

ИЗВОР Скопје24 | март 27, 2020 Медиумите од Шпанија јавија дека починал очувот на поп-пејачот Енрике Иглесијас. Карлос Фалко (83), петтиот маркиз од Грињон и татко на полусестрата на Енрике, Тамара Фалцо, бил хоспитализиран минатата недела, но за жал ја загубил битката со коронавирусот. За тажната вест потврди и популарниот пејач преку неговиот профил

Енрике Иглесијас потврди дека член на неговото семејство починал од коронавирусот (ФОТО)

Енрике Иглесијас потврди дека член на неговото семејство починал од коронавирусот (ФОТО)

Шпанските медиуми јавија дека починал очувот на поп-пејачот Енрике Иглесијас . Осумдесет и тригодишниот Карлос Фалко бил хоспитализиран минатата недела, но, за жал, ја загубил битката со коронавирусот. Популарниот пејач се огласи со емотивна фотографија на својот инстаграм-профил. Минуваме низ многу тежок период и оваа ситуација зафати голем број луѓе,

Тага во домот на познатиот пејач: Енрике потврдил, член од неговото семејство починал од корона вирус (фото)

Тага во домот на познатиот пејач: Енрике потврдил, член од неговото семејство починал од корона вирус (фото)

Епидемија од корона вирус е во полн ек. Особено се погодени во овој момент Италија и Шпанија со голем број на почината. Дека вирусот не бира, потврдил и познатиот шпански пејач Енрике Енглесијас кој се огласил по повод смртен случај во своето семејство. Шпанските медиуми навеле дека од корона вирус починал и Карлос Фалко, очув на познатиот пејач. Карлос

Тага во домот на познатиот пејач: Енрике потврдил, член од неговото семејство починал од корона вирус (фото)

Тага во домот на познатиот пејач: Енрике потврдил, член од неговото семејство починал од корона вирус (фото)

Епидемија од корона вирус е во полн ек. Особено се погодени во овој момент Италија и Шпанија со голем број на почината. Дека вирусот не бира, потврдил и познатиот шпански пејач Енрике Енглесијас кој се огласил по повод смртен случај во своето семејство. Шпанските медиуми навеле дека од корона вирус починал и Карлос Фалко, очув на познатиот пејач. Карлос

Очувот на Енрике почина од коронавирус

Очувот на Енрике почина од коронавирус

Во семејството на познатиот пејач се случи голема трагедија. Очувот на Енрике Иглесијас почина како последица на заразата со коронавирус. Карлос Фалко, очувот на Енрике, бил примен пред една недела во болница, но ја изгубил битката, поради компликации кои вирусот ги предизвикал со неговото здравје. „Минуваме низ тежок период, ова зафати многу луѓе,