притисни ентер »

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

594 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 и ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

594 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 и ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

594 новозаразени од Ковид-19, починати се 3 лица

594 новозаразени од Ковид-19, починати се 3 лица

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на Ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

594 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 и ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

594 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 и ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Нов рекорд на новозаразени во земјава - регистрирани се 594 нови случаи на КОВИД-19

Нов рекорд на новозаразени во земјава - регистрирани се 594 нови случаи на КОВИД-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

594 нови позитивни случаи на Ковид-19, во последните 24 часа починаа 3 лица

594 нови позитивни случаи на Ковид-19, во последните 24 часа починаа 3 лица

Ковид -19 Македонија 594 нови позитивни случаи на Ковид-19, во последните 24 часа починаа 3 лица 1 минута ago Во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје 303 Куманово 22 Дебар 5 Штип 13 Прилеп 19 Тетово 26 Струга 12 Велес 17 Битола 18 Охрид 10 Кавадарци 7 Гостивар 12 Гевгелија 13 Струмица

Рекордни 594 новозаразени

Рекордни 594 новозаразени

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Рекордни 594 новозаразени од Ковид-19, починаа тројца пациенти

Рекордни 594 новозаразени од Ковид-19, починаа тројца пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на Ковид-19 во Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Алармантно: Скопје е жариште на коронавирус, проверете колку заразени има во секој македонски град

Алармантно: Скопје е жариште на коронавирус, проверете колку заразени има во секој македонски град

Алармантно: Скопје е жариште на коронавирус, проверете колку заразени има во секој македонски град Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10,

Нови 594 случаи на ковид-19 од кои 303 Во Скопје, починаа тројца пациенти

Нови 594 случаи на ковид-19 од кои 303 Во Скопје, починаа тројца пациенти

Денеска се регистрирани 594 нови случаи на ковид 19 од 2.617 тестирања, починаа три лица. Од новите заболени 303 се од Скопје,  Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3, Демир Хисар-2, Пехчево-1,

Нов црн рекорд: 594 нови случаи на ковид 19, тројца починати

Нов црн рекорд: 594 нови случаи на ковид 19, тројца починати

Во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3, Демир Хисар-2, Пехчево-1, Берово-2, Валандово-7, Виница-2, Делчево-5, Кратово-1, Свети Николе-2, Кичево-17, Ресен-7, Неготино-3. Денеска

Денеска се регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19

Денеска се регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19

Во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3, Демир Хисар-2, Пехчево-1, Берово-2, Валандово-7, Виница-2, Делчево-5, Кратово-1, Свети Николе-2, Кичево-17, Ресен-7, Неготино-3. Денеска

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Рекордни 594 новозаразени, од компликации со Ковид-19 починаа тројца пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

594 новозаразени од Ковид-19, починати се 3 лица

594 новозаразени од Ковид-19, починати се 3 лица

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617 тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на Ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Состојбата апсолутно НЕ Е под контрола: 594 новозаразени со коронавирус во Македонија, починале вкупно 824 лица

Состојбата апсолутно НЕ Е под контрола: 594 новозаразени со коронавирус во Македонија, починале вкупно 824 лица

Состојбата апсолутно НЕ Е под контрола: 594 новозаразени со коронавирус во Македонија, починале вкупно 824 лица Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18,

594 нови случаи со Ковид-19, тројца починати, оздравени 162 пациенти

594 нови случаи со Ковид-19, тројца починати, оздравени 162 пациенти

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3,

Нов црн рекорд: 594 новозаразени од коронавирусот

Нов црн рекорд: 594 новозаразени од коронавирусот

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.617  тестирања, а регистрирани се 594 нови случаи на ковид-19. Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 162 оздравени пациенти. Во болнички услови починати се три лица. Најмногу новозаразени се регистрирани во Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19,

„МОЖЕМЕ“: Тројца починати и 594 позитивни – 22,6 – отсто од 2 617 тестови

„МОЖЕМЕ“: Тројца починати и 594 позитивни – 22,6 – отсто од 2 617 тестови

Тројца починати и 594 позитивни на Ковид 19 од 2 617 тестови или 22,6 отсто се регистрирани во последните 24 часа. Од нив: Скопје-303, Куманово-22, Дебар-5, Штип-13, Прилеп-19, Тетово-26, Струга-12, Велес-17, Битола-18, Охрид-10, Кавадарци-7, Гостивар-12,Гевгелија-13, Струмица-34, Крива Паланка-7, Радовиш-6, Кочани-18, Пробиштип-3, Демир Хисар-2,