притисни ентер »

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата на новиот граничен премин кон Србија, соопшти прес -центарот на

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

– Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата на новиот граничен премин кон Србија, соопшти прес -центарот на бугарското МВР. Како што јави дописникот на МИА од Софија, станува збор за

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Бугарија – Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата на новиот граничен премин кон Србија, соопшти прес -центарот на бугарското МВР. Како што јави дописникот на МИА од Софија, станува

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија М.Т. Пред 23 секунди Бојко Рашков/ Фото: Архива на Слободен пречат Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата на новиот граничен премин кон Србија, соопшти прес -центарот на бугарското МВР. Како што јави дописникот на МИА од Софија, станува збор за продолжување

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Рашков: Бугарија ќе го заврши граничниот премин Салаш-Ново Корито кон Србија

Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи, Бојко Рашков, испрати писмо до својата колешка министерката за регионален развој и јавни работи Виолета Комитова, во кое предлага да се обнови изградбата на новиот граничен премин кон Србија, соопшти прес -центарот на бугарското МВР. Како што јави дописникот на МИА од Софија, станува збор за продолжување