Заев и Клаузевиц во „специјалната војна“ против Русија

Невнимателниот Заев дозволи широко да се подотвори Пандорината кутија на сајбер-злото. Не би го обвинил ако не успееше да ја затвори таа опасна кутија онака подотворена, но го обвинувам што не се обиде да го стори тоа. Оти, се обложувам дека тој знае, како што знам и јас, а како што знаат и неколку други добро информирани луѓе, дека изворите и менаџерите