притисни ентер »

Мрдни со прст – пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

Мрдни со прст – пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

В сабота, на 15ти септември, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, граѓанската платформа „Мрдни со прст“ организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат,

В сабота пикник во Градскиот парк

В сабота пикник во Градскиот парк

Граѓанската платформа „Мрдни со прст“ в сабота, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат, но и да поразговараат

В сабота пикник во Градскиот парк

В сабота пикник во Градскиот парк

Граѓанската платформа „Мрдни со прст“ в сабота,  со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат, но и да поразговараат

В сабота пикник во Градскиот парк

В сабота пикник во Градскиот парк

Граѓанската платформа „Мрдни со прст“ в сабота,  со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат, но и да поразговараат

В сабота пикник во Градскиот парк

В сабота пикник во Градскиот парк

Граѓанската платформа „Мрдни со прст“ в сабота,  со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат, но и да поразговараат

Мрдни со прст - пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

Мрдни со прст - пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

В сабота, на 15-ти септември, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, граѓанската платформа „Мрдни со прст“ организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат,

В сабота пикник во Градскиот парк

В сабота пикник во Градскиот парк

Граѓанската платформа „Мрдни со прст“ в сабота,  со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат, но и да поразговараат

Пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

Пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

В сабота, на 15-ти септември, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, граѓанската платформа „Мрдни со прст“ организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат,

Мрдни со прст - пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

Мрдни со прст - пикник за сите во Градскиот парк во Скопје

В сабота, на 15ти септември, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје, граѓанската платформа „Мрдни со прст“ организира голем целодневен настан со наслов „Мрдни со прст – пикник за сите“ кој ќе биде отворен за сите заинтересирани. Целта на овој настан е да се креира простор за граѓаните каде ќе можат заедно да спортуваат, да се забавуваат,