притисни ентер »

Костовски: Очигледно е дека станува збор за долго планиран атак врз „Еуростандард банка“

Костовски: Очигледно е дека станува збор за долго планиран атак врз „Еуростандард банка“

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија,

Костовски: ОВА Е ПЛАНИРАН НАПАД на Еуростандард банка, правдата ќе ја барам надвор

Костовски: ОВА Е ПЛАНИРАН НАПАД на Еуростандард банка, правдата ќе ја барам надвор

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија,

Костовски: ОВА Е ПЛАНИРАН НАПАД на Еуростандард банка, правдата ќе ја барам надвор

Костовски: ОВА Е ПЛАНИРАН НАПАД на Еуростандард банка, правдата ќе ја барам надвор

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија,

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија,

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка” ќе ја барам надвор од земјата

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка” ќе ја барам надвор од земјата

Скопје, 14 август 2020 (МИА) – Главниот акционер на „Еуростандард банка”, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор, пред меѓународен суд

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор, пред меѓународен суд

Главниот акционер на „Еуростандард банка", Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. „Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија, бидејќи

Костовски обелодени: Спречена е продажба на Банката, ние сами ќе ја спасевме, но на некому му се брзаше

Костовски обелодени: Спречена е продажба на Банката, ние сами ќе ја спасевме, но на некому му се брзаше

Костовски обелодени: Спречена е продажба на Банката, ние сами ќе ја спасевме, но на некому му се брзаше Ние сами ќе ја спасевме банката , но на некому му се брзаше. Зошто, како, при неформирана Влада, при пандемија, тоа е лудо, кажете ми пример во ваква дадена ситуација да се превземат такви ригозорни мерки, обвини денеска бизнисменот Трифун Костовски

Костовски: Спpeчeнa е продажбата на банката, некому му се брзаше

Костовски: Спpeчeнa е продажбата на банката, некому му се брзаше

Ние сами ќе ја спасевме банката, но на некому му се брзаше. Зошто, како, при неформирана Влада, при пaндемија, тоа е лудо, кажете ми пример во ваква дадена ситуација да се превземат такви ригозopни мерки, oбвини денеска бизнисменот Трифун Костовски на прес конференција за новинарите. Костовски, обелодени дека течеле преговори за продажба на Банката,

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија,

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Костовски: Правдата за стечајот на „Еуростандард банка“ ќе ја барам надвор од земјата

Скопје, 14 август 2020 () – Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. – Јас правдата ќе ја барам надвор

Трифун Костовски правдата за  „Еуростандард банка“ ќе ја бара на меѓународен суд

Трифун Костовски правдата за „Еуростандард банка“ ќе ја бара на меѓународен суд

Главниот акционер на „Еуростандард банка“, Трифун Костовски, во врска со стечајот на банката, на денешната прес-конференција истакна дека правдата за случајот ќе ја бара надвор од земјава, истакнувајќи оти за тоа има легитимно право, бидејќи објективно станува збор за странска инвестиција. Јас правдата ќе ја барам надвор од Република Македонија, бидејќи

Костовски обелодени: Спречена е продажба на Банката, ние сами ќе ја спасевме, но на некому му се брзаше

Костовски обелодени: Спречена е продажба на Банката, ние сами ќе ја спасевме, но на некому му се брзаше

Ние сами ќе ја спасевме банката , но на некому му се брзаше. Зошто, како, при неформирана Влада, при пандемија, тоа е лудо, кажете ми пример во ваква  дадена ситуација да се превземат такви ригозорни мерки, обвини денеска бизнисменот Трифун Костовски  на прес конференција за новинарите. Костовски,  обелодени дека течеле преговори за продажба на Банката