притисни ентер »

Луна четири години ја сонува свадбата, СЕ Е ИСПЛАНИРАНО (ДЕТАЛИ)

Луна четири години ја сонува свадбата, СЕ Е ИСПЛАНИРАНО (ДЕТАЛИ)

Веридбата на Луна Џ огани и Марко Ми љ ковиќ одекна во регионот. Н икој тоа не го очекуваше, бидејќи тие имаа бурна врска од самиот почеток. Сепак, романтичниот чин во присуството на најблиските, освен Анабела, се случил во ресторан и од тогаш идните младенци не престануваат да прават планови. Луна откри дека многу зборува ле за венчавката, но и дека

Луна четири години ја сонува свадбата, СЕ Е ИСПЛАНИРАНО (ДЕТАЛИ)

Луна четири години ја сонува свадбата, СЕ Е ИСПЛАНИРАНО (ДЕТАЛИ)

Веридбата на Луна Џ огани и Марко Ми љ ковиќ одекна во регионот. Н икој тоа не го очекуваше, бидејќи тие имаа бурна врска од самиот почеток. Сепак, романтичниот чин во присуството на најблиските, освен Анабела, се случил во ресторан и од тогаш идните младенци не престануваат да прават планови. Луна откри дека многу зборува ле за венчавката, но и дека

Луна четири години сонува олтар: Еве како ријалити ѕвездата ја замислува својата венчавка (ФОТО)

Луна четири години сонува олтар: Еве како ријалити ѕвездата ја замислува својата венчавка (ФОТО)

Веридбата на Луна Ѓогани и Марко Миљковиќ одекна не само во Србија, туку и во целиот регион  како „важна вест“. речиси никој од нивното блиско опкружување не го очекуваше тоа, бидејќи тие имаа бурна врска од самиот почеток. Сепак, романтичното запоросување во присуството на најблиските, освен Анабела, се случи во еден ресторан и од тогаш идните младенци