Што најмногу се пребарува на „страниците за возрасни“

Без разлика дали тоа е заради нивната моќ, казна или начинот на кој пишуваат на таблата, професорките очигледно поседуваат нешто што ги прави „жешки“ за порно индустријата. Филмовите со професорки се најбараната професија на веб-страниците за возрасни во Велика Британија, со 14.570 прегледи секој месец. Според истражувањето на MiJobKuote, зборот „порно“