притисни ентер »

Нина Деан: Три години не сум ја видела мајка ми, коронавирусот ја спречи да дојде од Еквадор

Нина Деан: Три години не сум ја видела мајка ми, коронавирусот ја спречи да дојде од Еквадор

Нивната љубовна приказна започнала уште во средно училиште, а се обновила пред повеќе од една година. Актерката Нина Деан минатата недела се сврши со Мартин Ивановски. Таа е во осмиот месец од бременоста и чека машко дете, кое по желба на двајцата ќе се вика Каи. Нивната приказна ја раскажаа за Женски Магазин

Нина Деан: Три години не сум ја видела мајка ми, коронавирусот ја спречи да дојде од Еквадор

Нина Деан: Три години не сум ја видела мајка ми, коронавирусот ја спречи да дојде од Еквадор

Нивната љубовна приказна започнала уште во средно училиште, а се обновила пред повеќе од една година. Актерката Нина Деан минатата недела се сврши со Мартин Ивановски. Таа е во осмиот месец од бременоста и чека машко дете, кое по желба на двајцата ќе се вика Каи. „Каи значи повеќе нешта на повеќе јазици. На хавајски значи океан, на кинески има повеќе