притисни ентер »

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари) • во периодот

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари) • во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ганчо Хаџипанзов,

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. Во периодите: – од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари); – од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ганчо Хаџипанзов,

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош утре без струја

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош утре без струја

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош утре без струја Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од неколку скопски општини. • Во време од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Ефтим Спространов од бр. 27 до бр. 50, ул. Лазар Димитров од бр. 21

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош утре без струја

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од неколку скопски општини. • Во време од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Ефтим Спространов од бр. 27 до бр. 50, ул. Лазар Димитров од бр. 21 до бр. 31, ул. Трајко Иванов, ул. Лав Толстој, ул. Петар