притисни ентер »

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист“ и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. – Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот,

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист“ и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. – Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот,

СЗО за Европа: Гледаме светло на крајот на тунелот

СЗО за Европа: Гледаме светло на крајот на тунелот

„Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите по состанокот со претставници на БиХ, со кои разговарал за борбата против инфекцијата во земјата. Клуге предупреди дека сепак е потребно да се остане буден бидејќи сеуште не е постигнат целосен успех, така што ограничувачките мерки треба

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист“ и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. – Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот,

Шеф на СЗО за Европа: Се гледа светлото на крајот од тунелот

Шеф на СЗО за Европа: Се гледа светлото на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на Светската здравствена организација (СЗО) за Европа Ханс Клуге во Сараево изјави дека е „претпазлив оптимист" и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата предизвикана од коронавирусот, но предупреди да не се брза со укинувањето на рестриктивните мерки. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата, но не треба да се брза со укинување на мерките

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист“ и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. – Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот,

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист” и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата

Клуге: На добар пат сме да се спречи пандемијата

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге денеска во Сараево рече дека тој е „претпазлив оптимист“ и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирусот, но предупреди дека не треба да се брза со укинување на мерките. – Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на СЗО за Европа: Гледаме светлина на крајот од тунелот

Шефот на канцеларијата на СЗО во Европа, Ханс Клуге, изјави во Сараево дека е претпазлив оптимист и верува дека светот е на добар пат да ја спречи пандемијата на коронавирус, но предупреди да не се брза да со укинување на ограничувањата. „Јас сум претпазлив оптимист, мислам дека ја гледаме светлината на крајот од тунелот“, рече Клуге пред новинарите