притисни ентер »

ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА И ВО СРБИЈА? Цакај ги обединува албанските партии од Прешевската Долина за заеднички настап на избори

ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА И ВО СРБИЈА? Цакај ги обединува албанските партии од Прешевската Долина за заеднички настап на избори

Албанските партии во Прешевската Долина ќе се кандидираат со единствен список на парламентарните избори во Србија, пренесува албанската телевизија Ора Њус . Телевизијата пренесува дека, договорот бил постигнат со посредство на албанската влада, каде вршителот на должноста министер за Европа и надворешни работи, Гент Цакај, се сретна со политички претставници

ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА И ВО СРБИЈА? Цакај ги обединува албанските партии од Прешевската Долина за заеднички настап на избори

ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА И ВО СРБИЈА? Цакај ги обединува албанските партии од Прешевската Долина за заеднички настап на избори

Албанските партии во Прешевската Долина ќе се кандидираат со единствен список на парламентарните избори во Србија, пренесува албанската телевизија Ора Њус . Телевизијата пренесува дека, договорот бил постигнат со посредство на албанската влада, каде вршителот на должноста министер за Европа и надворешни работи, Гент Цакај, се сретна со политички претставници