притисни ентер »

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција ја прогласи виновна познатата интернет страница за резервирање сместување „Букинг“ Booking.com, за нелојална конкуренција во земјата и ја казни парично со 78.000 евра. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании кои работат во Турција (дури и преку турска мрежа) подлежат

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција ја прогласи виновна познатата интернет страница за резервирање сместување „Букинг“ Booking.com, за нелојална конкуренција во земјата и ја казни парично со 78.000 евра. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании кои работат во Турција (дури и преку турска мрежа) подлежат

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција го казни „Букинг“ за нелојална конкуренција

Турција ја прогласи виновна познатата интернет страница за резервирање сместување „Букинг“ Booking.com, за нелојална конкуренција во земјата и ја казни парично со 78.000 евра. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании кои работат во Турција (дури и преку турска мрежа) подлежат

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Booking.com казнет во Турција со 78 000 евра

Booking.com казнет во Турција со 78 000 евра

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите

Работеле без дозвола и не плаќале даноци: Турција го казни Booking.com

Работеле без дозвола и не плаќале даноци: Турција го казни Booking.com

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Компнијата треба да плати 78.000 евра. Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар

Турција го казни „Букинг“ поради нелојална конкуренција

Турција го казни „Букинг“ поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање на сместувања Букинг (Booking.com) е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според

Booking.com казнета во Турција со 78.000 евра

Booking.com казнета во Турција со 78.000 евра

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Турција го казни Booking.com поради нелојална конкуренција

Познатата интернет страница за резервирање сместување Booking.com е прогласена за виновна поради нелојална конкуренција во Турција и парично казнета со 78.000 евра, објави порталот на глобалната адвокатска компанија за стопанско право ЦМС. Иако станува збор за меѓународна компанија, Booking.com се најде на удар на турските закони, според кои сите компании