притисни ентер »

Пренасочени неколку автобуските линии на ЈСП

Пренасочени неколку автобуските линии на ЈСП

Поради реконструкцијата на булеварот сменети се трасите и на неколку автобуси на ЈСП кои поминуваат од таму. Автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24 од денеска имаат променети траси на движење. Од претпријатието информираат дека трасите се сменети поради изведување на градежни активности на бул. „Кочо Рацин“. – Поради непроодност на дел од

Пренасочени автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24

Пренасочени автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24

Фото: Б. Грданоски Поради реконструкцијата на булеварот сменети се трасите и на неколку автобуси на ЈСП кои поминуваат од таму. Автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24 од денеска имаат променети траси на движење. Од претпријатието информираат дека трасите се сменети поради изведување на градежни активности на бул. „Кочо Рацин“. – Поради непроодност

Автобусите со број 24, 9 и 16 со сменети траси

Автобусите со број 24, 9 и 16 со сменети траси

Автобусите со број 24, 9 и 16 со сменети траси Автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24 од денес имаат променети траси на движење. Од претпријатието информираат дека трасите се сменети поради изведување на градежни активности на бул. Кочо Рацин. – Поради непроодност на дел од трасата, линија 16 (Во насока кон Пржино) после постојка „Жена Парк“

ЈСП со соопштение: Неколку автобуски линии со сменети траси

ЈСП со соопштение: Неколку автобуски линии со сменети траси

Автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24 од денес имаат променети траси на движење. Од претпријатието информираат дека трасите се сменети поради изведување на градежни активности на бул. Кочо Рацин. – Поради непроодност на дел од трасата, линија 16 (Во насока кон Пржино) после постојка „Жена Парк“ наместо кон “постојкaта Зелен Пазар“, возилата