притисни ентер »

Во петок промоција на книгата „Симфонија од бои“ од Никола Д. Сарајлија – Македонски

Во петок промоција на книгата „Симфонија од бои“ од Никола Д. Сарајлија – Македонски

Во петок, 6-ти декември со почеток во 18:00 часот, во малата сала на Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица , ќе се одржи промоција на книгата „Симфонија од бои“ од струмичкиот писател, поет и новинар Никола Д. Сарајлија – Македонски. Промотор на книгата „Симфонија од бои“ ќе биде д-р Марина…

Промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски

Промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски

На 6-ти декември 2019 г., петок, со почеток од 18 часот, во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица, ќе се одржи промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски. Оваа му е петта книга на авторот, кој претходно ги објавил книгите со песни „Промени и спомени“ (1992), „Скала од вода“ (2007), „Меѓи на сонот“ (2009), како

Промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски

Промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски

На 7-ми декември 2019 г., сабота, со почеток од 12 часот, во Домот на културата „25-ти Мај“ во Валандово ќе се одржи промоција на книгата со хаику песни „Симфонија од бои“ на Никола Д. Сарајлија – Македонски. Оваа му е петта книга на авторот, кој претходно ги објавил книгите со песни „Промени и спомени“ (1992), „Скала од вода“ (2007), „Меѓи на сонот“