притисни ентер »

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Се натпреваруваа осум лиги во четири колективни спортови: ракомет, одбојка, кошарка и футсал, во машка и во женска конкуренција. Прво место во футсал освоија средношколските екипи на „Цветан Димов" (мажи) и „Методи Митевски-Брицо" (жени); во ракомет првопласирани се „Д-р Панче Караѓозов" (мажи) и „Никола Карев" (жени); гимназијата „Орце Николов" е

Завршница на Фајнлфор натпреварите кај средношколците: Најдобрите во Подгорица!

Завршница на Фајнлфор натпреварите кај средношколците: Најдобрите во Подгорица!

Оваа година обезбедени се буџетски средства за патување во збратимениот град Подгорица за најдобрите средношколски екипи во футсал, одбојка, ракомет и кошарка, во женска и во машка конкуренција. Средношколските екипи од Скопје учествуваа на финалните натпревари на градскиот Фајнлфор за учебната 2018/2019 што денеска се играа во спортскиот центар „Борис

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Средношколските екипи од Скопје учествуваа на финалните натпревари на градскиот Фајнлфор за учебната 2018/2019 што денеска се играа во спортскиот центар „Борис Трајковски“. Се натпреваруваа осум лиги во четири колективни спортови: ракомет, одбојка, кошарка и футсал, во машка и во женска конкуренција. Прво место во футсал освоија средношколските екипи

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Финални спортски натпревари на екипите од средните скопски училишта

Средношколските екипи од Скопје учествуваа на финалните натпревари на градскиот Фајнлфор за учебната 2018/2019 што денеска се играа во спортскиот центар „Борис Трајковски“. Се натпреваруваа осум лиги во четири колективни спортови: ракомет, одбојка, кошарка и футсал, во машка и во женска конкуренција. Прво место во футсал освоија средношколските екипи