5 опасни сексуални положби за екстремно искусните партнери (18+)

Дали се сметате себеси за „експерт“ во креветот? Можеби веќе ви се здодевни истите сексуални пози коишто ги преферирате и постојано ги повторувате? Можеби е време да ризикувате и да испробате нешто ново… Сепак, бидете внимателни. Следните 5 положби бараат многу внимание, посветеност и кондиција. Дел од нив се сметаат за „опасни“, па не би било добро