притисни ентер »

Лулашка паднала и повредила девојче во Градски парк

Лулашка паднала и повредила девојче во Градски парк

Лулашка паднала и повредила девојче во Градскиот парк во Скопје, вчера, соопшти полицијата. Настанот се случил вчера, а го пријавиле  С.И. и А.И. во 22.10 часот во СВР Скопје. Тие кажале дека додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа

Лулашка паднала и повредила девојче

Лулашка паднала и повредила девојче

На 14.09.2020 во 22.10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Малолетно девојче повредено откако врз неа паднала лулашка во Градскиот парк

Малолетно девојче повредено откако врз неа паднала лулашка во Градскиот парк

На 14.09.2020 во 22.10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Малолетничка повредена во Градски парк, врз неа паднала лулашка

Малолетничка повредена во Градски парк, врз неа паднала лулашка

Вчера во 22:10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Родители внимавајте, не е безбедно: Малолетничка повредена во Градски парк, врз неа паднала лулашка!

Родители внимавајте, не е безбедно: Малолетничка повредена во Градски парк, врз неа паднала лулашка!

Родители внимавајте, не е безбедно: Малолетничка повредена во Градски парк, врз неа паднала лулашка! На 14.09.2020 во 22:10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За

Лулашка паднала врз девојче во Градски Парк

Лулашка паднала врз девојче во Градски Парк

МВР информираше дека вчера во 22:10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот

Повредено девојче во Парк, паднала лулашка врз неа

Повредено девојче во Парк, паднала лулашка врз неа

На 14.09.2020 во 22.10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријавиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките паднала и ја повредила нивната малолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Паднaла лулашка во градски парк, повpeдено едно девојче

Паднaла лулашка во градски парк, повpeдено едно девојче

На 14.09.2020 во 22.10 часот во СВР Скопје, С.И. и А.И. пријaвиле дека, додека биле на лулашки во Градскиот парк во Скопје, една од лулашките пaднала и ја повpeдила нивната maлолетна ќерка. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Скопје. За настанот бил известен Јавен oбвинитeл и се преземаат мерки за расчистување на случајот.