притисни ентер »

Македонци заглавени во ураганот Сали на Флорида – се тресев од паника и јадев благо

Македонци заглавени во ураганот Сали на Флорида – се тресев од паника и јадев благо

| септември 16, 2020 Дечко и девојка од Скопје, Македонија ја разкажуваат својата приказна за тоа како го поминаа ураганот Сали. – Врнеше 36 часа без прекин непосредно пред да почне бурата. Најпрвин во доцните вечерни часови дождот се појача и почна да дува силен ветер, како одминуваа минитуте и часовите ветерот стануваше појак и појак. Точно е, иако