притисни ентер »

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа дека

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа дека

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти

Повеќе од една третина од брзорастечките компании се во Велика Британија

Повеќе од една третина од брзорастечките компании се во Велика Британија

Истражувањето покажа дека претприемачите од Велика Британија во изминатите 20 години имаат воспоставено 72 такви бизниси, вклучувајќи 13 минатата година, со тоа што само САД и Кина ги надминуваат тие бројки, Германија има 29 и Индија 26. Исто така, се вели дека САД и Кина во истиот период создале околу 703 и 206 технолошки фирми. Велика Британија е

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Англија– Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа дека

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија

– Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки компании во Европа се од Британија

Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки компании во Европа се од Британија

Велика Британија е на прво место во Европа според бројни технолошки компании чија вредност е повеќе од милијарда долари, според анкетата на британската влада во момент кога се оджува „Лондонската недела на техниката”, објавија британските медиуми. По бројот на технолошки гиганти во светот пред Велика Британија се САД и Кина. Истражувањето покажа дека