притисни ентер »

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека

ВИДЕО: Видео снимка која го освои светот

ВИДЕО: Видео снимка која го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната.Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

ПРЕКУ НОЌ СТАНА ПОЗНАТА: Oва девојче со клип од 8 секунди за кратко доби 9 милиони прегледи

ПРЕКУ НОЌ СТАНА ПОЗНАТА: Oва девојче со клип од 8 секунди за кратко доби 9 милиони прегледи

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

Видео кое го освои светот- сите се обидуваат да го повторат тоа што оваа девојка го направи

Видео кое го освои светот- сите се обидуваат да го повторат тоа што оваа девојка го направи

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека

Ова девојче за 8 секунди станало познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја имитираат! (ВИДЕО)

Ова девојче за 8 секунди станало познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја имитираат! (ВИДЕО)

Тори Парено објавила свое видео на социјалните мрежи и прекуноќ станала позната. Имено, таа извела едноставен трик со раце и го споделила со своите следбеници на Твитер, а сето тоа многу наликува на оптичка илузија. Видеото трае вкупно 8 секунди, а веќе има преку 9 милиони прегледи. Таа се забавува додека изведува движења со рацете, а сето тоа изгледа

За 8 секунди стана сензација: Нејзиното видео има повеќе од 9 милиони прегледи, а сите ја имитираат (ВИДЕО)

За 8 секунди стана сензација: Нејзиното видео има повеќе од 9 милиони прегледи, а сите ја имитираат (ВИДЕО)

Нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила