притисни ентер »

Гази Баба ја активираше зимската служба

Гази Баба ја активираше зимската служба

Општина Гази Баба ја активираше зимската служба за чистење на улиците од снежните врнежи. Од таму велат дека механизацијата е мобилизирана и подготвена да се активира во согласност со потребите. Од локалната самоуправа информираат дека покрај чистењето на улиците од снежните врнежи, кризниот штаб подготвил и план за вршење на повторно рачно дезинфицирање