Моќен афродизијак: Секс и огледало

Иако огледалата можат да отсликаат нечија суета, тие подеднакво можат да се користат и како секс играчки. Да, слушнавте како што треба: гледањето на сопственото тело и на партнерот во огледалото сигурно дека ќе ја направи ситуацијата уште пожестока. Бројни парови уживаат да се гледаат додека водат љубов. Некои сакаат да ги задржат ваквите моменти засекогаш,