притисни ентер »

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Поранешниот грчки министер за надворешни работи, Никос Коѕијас во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку беше член од грчката Влада за изјавата на премиерот Зоран Заев за изучување македонски јазик во Грција. „Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од Нимиц. Нимиц се активираше и добро направи

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Поранешниот грчки министер за надворешни работи, Никос Коѕијас во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку беше член од грчката Влада за изјавата на премиерот Зоран Заев за изучување македонски јазик во Грција. „Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од Нимиц. Нимиц се активираше и добро направи

Коѕијас: Заев треба да се притиснe преку ЕУ, НАТО и Нимиц

Коѕијас: Заев треба да се притиснe преку ЕУ, НАТО и Нимиц

Изјавите на премиерот Заев за можноста македонскиот јазик да се изучува во Грција, го поткопува и Преспанскиот Договор и Времената Спогодба од 95-тата, вели во интервју за телевизија Антена, поранешниот министер за надворешни работи и творец на Договорот за името, Никос Коѕијас. Прашањето - кој јазик ќе се изучува во Грција е единствено во наша надлежност,

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини

Коѕијас: Ќе го потегнев Заев за уши на сите начини Поранешниот грчки министер за надворешни работи, Никос Коѕијас во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку беше член од грчката Влада за изјавата на премиерот Зоран Заев за изучување македонски јазик во Грција. „Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската

КОЅИЈАС: Да бев уште во владатa ќе му ги истегнев ушите на Заев

КОЅИЈАС: Да бев уште во владатa ќе му ги истегнев ушите на Заев

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас би го потегнал Заев за уши за изјавата за македонски јазик

Коѕијас би го потегнал Заев за уши за изјавата за македонски јазик

Поранешниот грчки министер за надворешни работи, Никос Коѕијас во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку беше член од грчката Влада за изјавата на премиерот Зоран Заев за изучување македонски јазик во Грција. „Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од Нимиц. Нимиц се активираше и добро направи

Коѕијас: Заев треба да се притисни преку ЕУ, НАТО и Нимиц

Коѕијас: Заев треба да се притисни преку ЕУ, НАТО и Нимиц

Изјавите на премиерот Заев за можноста македонскиот јазик да се изучува во Грција, го поткопува и Преспанскиот Договор и Времената Спогодба од 95-тата, вели во интервју за телевизија Антена, поранешниот министер за надворешни работи и творец на Договорот за името, Никос Коѕијас. Прашањето - кој јазик ќе се изучува во Грција е единствено во наша надлежност,

КОЅИЈАС МУ ГИ ТЕГНЕЛ УШИТЕ НА ЗАЕВ: Грчкиот екс-министер за надворешни можел да му ги „потегне ушите“ на Заев, но не бил повеќе дел од владата

КОЅИЈАС МУ ГИ ТЕГНЕЛ УШИТЕ НА ЗАЕВ: Грчкиот екс-министер за надворешни можел да му ги „потегне ушите“ на Заев, но не бил повеќе дел од владата

Во мноштвото реакции во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Антена кажа што би направил доколку сѐ уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

loading...
Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. „Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас: Да бев во Грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Коѕијас: Да бев во Грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Коѕијас му порача на Заев дека ќе го потегнел за уши преку НАТО, ЕУ и Нимиц, ако останел министер за надворешни работи на Грција. Изјавата на премиерот дека со Преспанскиот Договор ќе се отвори можноста за изучување македонски во Грција, го налути грчкиот потписник на договорот – Заев ги прекршил и Договорот од Нивици и Времената спогодба од 1995 година

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Во мноштвото реакции во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчка телевизија кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од Нимиц. Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас со критики за изјавата на Заев за јазикот

Коѕијас со критики за изјавата на Заев за јазикот

Фото: МИА Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската

Коѕијас: Да бев уште министер за надворешни, ќе го потегнев Заев за уши

Коѕијас: Да бев уште министер за надворешни, ќе го потегнев Заев за уши

Во мноштвото реакции во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Антена кажа што би направил доколку сѐ уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши и тоа преку НАТО, ЕУ и Нимиц

Во мноштвото реакции  во грчката јавност по изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев се јави и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, кој во интервју за грчката телевизија Анетна кажа што би направил доколку се уште беше член на грчката Влада. -Ќе го потегнев за уши на сите начини, и од НАТО, од Европската унија и од

Влегува ли спогодбата со Грција во сива зона

Влегува ли спогодбата со Грција во сива зона

Фото: Игор Бансколиев По последните остри критики на грчките политичари за изјавата на премиерот Зоран Заев дека, меѓу другото, ќе се зголемат шансите македонскиот јазик да се изучува и во Грција, се создаде клима што покажува дека сѐ уште се отворени и веројатно допрва ќе се отвораат многу прашања поврзани со процесот за ратификација на спогодбата