„Машкото треба да плати“ - 10 најлоши совети кои може да ги добиете од другите луѓе за вашата врска

Понекогаш е добро да се слушнат мислењата на другите луѓе кои се однесуваат на вашата љубовна врска. Дел од нив може да бидет многу реални, но повеќето се прилично драстични и нереални совети, особено доколку доаѓаат од луѓе коишто се сингл. Кои лоши совети најчесто ги споделуваат со другите луѓе во однос на туѓите врски? Крени раце на првата пречка