притисни ентер »

“ЗОШТО НЕМА СОЦИЈАЛНО НЕЗАДОВОЛСТВО? Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

“ЗОШТО НЕМА СОЦИЈАЛНО НЕЗАДОВОЛСТВО? Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

Невработеноста во Македонија станува сериозен проблем. Речиси 50.000 невработени биле регистрирани во Агенцијата за вработување од почетокот на 2020 година што е навистина загрижувачки. “Толку висока невработеност сме немале осум години, од 2012 година. Речиси 50.000 повеќе невработени се регистрирани во Агенцијата за врабтување од почетокот на годината

“ЗОШТО НЕМА СОЦИЈАЛНО НЕЗАДОВОЛСТВО? Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

“ЗОШТО НЕМА СОЦИЈАЛНО НЕЗАДОВОЛСТВО? Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

Невработеноста во Македонија станува сериозен проблем. Речиси 50.000 невработени биле регистрирани во Агенцијата за вработување од почетокот на 2020 година што е навистина загрижувачки. “Толку висока невработеност сме немале осум години, од 2012 година. Речиси 50.000 повеќе невработени се регистрирани во Агенцијата за врабтување од почетокот на годината

Савески: Повеќе од 50 илјади луѓе се невработени, волкава бројка сме немале од 2012 година

Савески: Повеќе од 50 илјади луѓе се невработени, волкава бројка сме немале од 2012 година

Савески: Повеќе од 50 илјади луѓе се невработени, волкава бројка сме немале од 2012 година Активистот Здравко Савески преку статус на Фејсбук пишува дека од 2012 година не сме имале толку голема невработеност. -Толку висока невработеност сме немале осум години, од 2012 година. Речиси 50.000 повеќе невработени се регистрирани во Агенцијата за вработување

“Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

“Toлкy виcoкa нeвpaбoтeнocт cмe нeмaлe ocyм гoдини, oд 2012 гoдинa”

Невработеноста во Македонија станува сериозен проблем. Речиси 50.000 невработени биле регистрирани во Агенцијата за вработување од почетокот на 2020 година што е навистина загрижувачки. “Толку висока невработеност сме немале осум години, од 2012 година. Речиси 50.000 повеќе невработени се регистрирани во Агенцијата за врабтување од почетокот на годината

Савески открива: Во овој момент имаме рекордна невработеност – паднавме на нивото на 2012 година!

Савески открива: Во овој момент имаме рекордна невработеност – паднавме на нивото на 2012 година!

Универзитетскиот професор, Здравко Савески, на својот Фејсбук профил откри шокантна статистика која вели дека Македонија немала толку високо ниво на невработеност уште од 2012-та година.