притисни ентер »

За оние со око соколово: Дали можете да го пронајдете знамето на Европската Унија меѓу крпите на плажата?

За оние со око соколово: Дали можете да го пронајдете знамето на Европската Унија меѓу крпите на плажата?

Загатките не служат само за забава, туку тие се одличен начин за одржување на менталната хигиена. Вашата задача е да го пронајдете знамето на Европската Унија меѓу сите овие крпи на плажата што наликуваат токму на знамето на ЕУ. Креаторите на оваа загатка откриваат дека ви треба половина минута за решавање на загатката, а рекордот е 26 секунди. Дали

Дали имате добар вид

Дали имате добар вид

Загатките-со слики се забавен начин за поминување на времето, тие се исто така одличен начин за одржување на менталната хигиена. Овој пат треба да пронајдете само едно знаме на Европската унија меѓу сите овие крпи од плажа, кои неодоливо потсетуваат на знамето на ЕУ. Авторите на оваа загатка тврдат дека потребни се половина минута за успешно решавање,