притисни ентер »

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО)

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО) Никола Бурагев 6 минути 0 0 Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис. Сезоната на видливост на аурора бореалис обично трае од декември до април, меѓутоа патувањата

Кога најрано може да се очекува лекот за Ковид-19?

Кога најрано може да се очекува лекот за Ковид-19?

ФУТУРАМА Кога најрано може да се очекува лекот за Ковид-19? Никола Бурагев 4 минути 0 0 Не постои волшебен лек против Ковид-19 ниту пак некое брзо решение. Дури доколку се потврдат резултатите од клиничките истражувања, може да се надеваме дека ќе биде регистриран некаков лек. Неколку лекови потенцијално се ефикасни во терапијата за лечење на заразените