притисни ентер »

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанални случувања, вели Единствена Македонија преку соопштение. „Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји - членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали случувања. Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал. Марионетската власт во Скопје подолго време

Ова е „Meltdown“, друже Заев!

Ова е „Meltdown“, друже Заев!

На три дена пред крајот на месецов може слободно да се констатира дека овој јуни се зададе убедливо најголемиот кошмар за владата и премиерот Зоран Заев. Во американската политичка терминологија за ваквите периоди се користи терминот „Political Meltdown“. пишува: Љупчо ЗЛАТЕВ Во овој момент не можам да смислам адекватен превод – оваа мисија и ја оставам