притисни ентер »

Дневен хороскоп: Вторник (04.Мај,2021 година)

Дневен хороскоп: Вторник (04.Мај,2021 година)

ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот. Без големи промени. БИК Бикот не е расположен за нагли промени. Не ви годат. Мислите дека може да бидете надвор од случувањата. Биковите кои имаат врска или брак, ги чека расправии. Обидете

ХОРОСКОП ЗА 4 МАЈ: Овие знаци денеска ќе добијат ПАРИ

ХОРОСКОП ЗА 4 МАЈ: Овие знаци денеска ќе добијат ПАРИ

Ракот го очекуваат нови почетоци и нова понуда за работа, Бикот го чекаат расправии на љубовен план, додека  Јарецот треба да внимава на исхраната. Погледнете што се носи денешниот хороскоп ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот

ХОРОСКОП ЗА 4 МАЈ: Овие знаци денеска ќе добијат ПАРИ

ХОРОСКОП ЗА 4 МАЈ: Овие знаци денеска ќе добијат ПАРИ

Ракот го очекуваат нови почетоци и нова понуда за работа, Бикот го чекаат расправии на љубовен план, додека  Јарецот треба да внимава на исхраната. Погледнете што се носи денешниот хороскоп ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп

ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот. Без големи промени. БИК Бикот не е расположен за нагли промени. Не ви годат. Мислите дека може да бидете надвор од случувањата. Биковите кои имаат врска или брак, ги чека расправии. Обидете

Дневен хороскоп: Нови познаства за Близнаците, за Ракот понуда за работа

Дневен хороскоп: Нови познаства за Близнаците, за Ракот понуда за работа

ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот. Без големи промени. БИК Бикот не е расположен за нагли промени. Не ви годат. Мислите дека може да бидете надвор од случувањата. Биковите кои имаат врска или брак, ги чека расправии. Обидете

Вагата неодлучна, Близнаците размислуваат за приватен бизнис

Вагата неодлучна, Близнаците размислуваат за приватен бизнис

Вагата неодлучна, Близнаците размислуваат за приватен бизнис ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот. Без големи промени. БИК Бикот не е расположен за нагли промени. Не ви годат. Мислите дека може да бидете надвор од случувањата

Baгaтa нeoдлyчнa, Близнaцитe paзмиcлyвaaт зa пpивaтeн бизниc

Baгaтa нeoдлyчнa, Близнaцитe paзмиcлyвaaт зa пpивaтeн бизниc

ОВЕН Во текот на целиот ден активни се аспектите кои упатуваат на финансиска добивка. Другиот дел од денот носи растоварување и подобра комуникација со партнерот. Без големи промени. БИК Бикот не е расположен за нагли промени. Не ви годат. Мислите дека може да бидете надвор од случувањата. Биковите кои имаат врска или брак, ги чека расправии. Обидете

Дневен хороскоп за 2 мај: Дозволете им на другите да ви помогнат и да ви дадат добар совет

Дневен хороскоп за 2 мај: Дозволете им на другите да ви помогнат и да ви дадат добар совет

Овен Изгледате вознемирено и со многу барања. Контролирајте ја импулсивната страна на вашата природа, пред да повредите нечии чувства. Се грижите да оставите одличен впечаток на вашите соработници, па затоа во мегаломански стил прифаќате различни одговорности. Сакате сè да зграпчите, да направите, да остварите! Бик Толку сте незадоволни од односот