притисни ентер »

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Марко Алчевски денеска стави потпис на својот прв професионален договор. Марко на 15 годишна возраст се приклучи на младинските категории на Академија Пандев, а веќе на 17 години го потпишува и својот професионален договор. Тој веќе има и неколку настапи за сениорскиот тим, а по оперативниот зафат на лигаментите на коленото, повреда заработена на реванш

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Марко Алчевски денеска стави потпис на својот прв професионален договор. Марко на 15 годишна возраст се приклучи на младинските категории на Академија Пандев, а веќе на 17 години го потпишува и својот професионален договор. Тој веќе има и неколку настапи за сениорскиот тим, а по оперативниот зафат на лигаментите на коленото, повреда заработена на реванш

Нов талент потпиша професионален договор: Алчевски и Академија Пандев си подадоа рака

Нов талент потпиша професионален договор: Алчевски и Академија Пандев си подадоа рака

Екипата на Академија Пандев не отстапува од својот начин на работа, кога во прашање се надежите во клубот. Освојувачот на Купот на Македонија важи за еден од најголемите расадници на таленти во нашата држава, а утрово го „бетонираа“ Марко Алчевски, кој го потпиша првиот професионален фудбалски договор. „Марко Алчевски денеска стави потпис на својот

ФОТО: Професионален договор за Алчевски на 17. години

ФОТО: Професионален договор за Алчевски на 17. години

Марко Алчевски денеска стави потпис на својот прв професионален договор, Академија Пандев не сакаше да го испушти овој фудбалски талнет. Алчевски на 15 годишна возраст се приклучи во младинските категории на Академија Пандев, а веќе на 17 години го потпишува и својот професионален договор. Иако е сеуште во фудбалски развој, Алчевски веќе има и неколку

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Алчевски стави потпис на профи-договор со Пандевци

Марко Алчевски денеска стави потпис на својот прв професионален договор. Марко на 15 годишна возраст се приклучи на младинските категории на Академија Пандев, а веќе на 17 години го потпишува и својот професионален договор. Тој веќе има и неколку настапи за сениорскиот тим, а по оперативниот зафат на лигаментите на коленото, повреда заработена на реванш