притисни ентер »

Најстарата брачна двојка со совет како да се одржи вечната љубов

Најстарата брачна двојка со совет како да се одржи вечната љубов

Џон Хендерон (106) и неговата сопруга Шарлот (105) се најстарата брачна двојка според Гинесовата книга на рекорди. Двајцата велат дека го знаат рецептот за вечната љубов. Заедно имаат повеќе години од два века, а во декември ќе прослават 80 години заеднички живот. „Тоа е животен век на еден просечен Американец“, вели Хендерсон. Џон и Шарлот живеат

Најстарата брачна двојка со совет како да се одржи вечната љубов

Најстарата брачна двојка со совет како да се одржи вечната љубов

Џон Хендерон (106) и неговата сопруга Шарлот (105) се најстарата брачна двојка според Гинесовата книга на рекорди. Двајцата велат дека го знаат рецептот за вечната љубов. Заедно имаат повеќе години од два века, а во декември ќе прослават 80 години заеднички живот. „Тоа е животен век на еден просечен Американец“, вели Хендерсон. Џон и Шарлот живеат

Љубов која трае осум децении и влегува во Гинис: Запознајте го парот кој заедно има 211 години (ФОТО)

Љубов која трае осум децении и влегува во Гинис: Запознајте го парот кој заедно има 211 години (ФОТО)

Заедно овој пар има повеќе од два века. Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот 105 години. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка во Тексас е најстарата жива двојка во светот. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, што е живот на просечен Американец, пренесува Си-Ен-Ен. Двојката се

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Заедно имаат повеќе од два века – Американецот Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот е една година помлада. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка од Тексас е најстарата жива двојка во светот, пишува „Јутарњи лист“. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, колку што е животниот век

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Заедно имаат повеќе од два века – Американецот Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот е една година помлада. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка од Тексас е најстарата жива двојка во светот, пишува „Јутарњи лист“. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, колку што е животниот век

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Заедно имаат повеќе од два века – Американецот Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот е една година помлада. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка од Тексас е најстарата жива двојка во светот, пишува „Јутарњи лист“. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, колку што е животниот век

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Најстарата брачна двојка заедно има 211 години и совет за долга љубов

Заедно имаат повеќе од два века – Американецот Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот е една година помлада. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка од Тексас е најстарата жива двојка во светот, пишува „Јутарњи лист“. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, колку што е животниот век

Тие се најстариот пар на светот: Го урнаа Гинисовиот рекорд во заеднички живот

Тие се најстариот пар на светот: Го урнаа Гинисовиот рекорд во заеднички живот

Овој пар е жив доказ за тоа дека љубовта може да го преживее тестот на времето. Велат дека љубовта меѓу нив во текот на годините само зајакнувала. Заедно имаат повеќе од два века. Џон Хендерсон наполнил 106, а неговата сопруга Шарлот 105 години. Овој тексашки брачен пар според Гинисовата книга на рекорди е најстариот жив пар на светот. Џон и Шарлот

Гинисов рекорд: Најстариот пар во светот ќе слави 80 години во брак

Гинисов рекорд: Најстариот пар во светот ќе слави 80 години во брак

Според Гинисовата книга на рекорди, брачен пар од Остин, Тексас е најстариот жив пар во светот. Станува збор за Американецот Џон Хендерсон, кој има 106 години и неговата сопруга Шарлот, која има 105 години. На 15 декември ќе слават 80 години во брак, пишува CNN. Џон и Шарлот од Тексас во декември ќе прослават 80 години заеднички живот, што е животниот

Ова е Гинисов рекорд за заеднички живот: Тие се најстариот пар на светот

Ова е Гинисов рекорд за заеднички живот: Тие се најстариот пар на светот

Овој тексашки брачен пар според Гинисовата книга на рекорди е најстариот жив пар на светот. Џон и Шарлот во декември ќе прослават 80 години заеднички живот, што е животен век на просечен Американец, пишува „Си-Ен-Ен“. Парот се венчал во 1939 година а се запознале 1934 додека биле студенти на универзитетот во Тексас. Шарлот студирала за да стане учителка,

Љубов која трае осум децении и влегува во Гинис: Запознајте го парот кој заедно има 211 години  (ФОТО)

Љубов која трае осум децении и влегува во Гинис: Запознајте го парот кој заедно има 211 години (ФОТО)

Љубов која трае осум децении и влегува во Гинис: Запознајте го парот кој заедно има 211 години (ФОТО) Заедно овој пар има повеќе од два века. Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот 105 години. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка во Тексас е најстарата жива двојка во светот. Џон и Шарлот од Остин во декември

ЉУБОВ ЗА ГИНИС: Со 211 години живот и осум децении брак (ФОТО)

ЉУБОВ ЗА ГИНИС: Со 211 години живот и осум децении брак (ФОТО)

Заедно овој пар има повеќе од два века. Џон Хендерсон наполни 106 години, а неговата сопруга Шарлот 105 години. Според Гинисовата книга на рекорди, оваа брачна двојка во Тексас е најстарата жива двојка во светот. Џон и Шарлот од Остин во декември ќе слават 80 години заеднички живот, што е живот на просечен Американец, пренесува Си-Ен-Ен. loading..