притисни ентер »

Реконструкција на влада на јапонски: додаваш син на бивш премиер и две жени за да си го поправиш имиџот

Реконструкција на влада на јапонски: додаваш син на бивш премиер и две жени за да си го поправиш имиџот

Јапонскиот премиер Шинзо Абе ја реконструираше својата влада, во која додаде две жени и синот на поранешниот премиер за да го освежи имиџот на владата. Абе истовремено го задржа континуитетот на безбедносната политика и на трговијата, кои се свртени кон САД. Абе, на кој срдечните односи со американскиот претседател Доналд Трамп му се столб на политиката,

Реконструкција на јапонската Влада

Реконструкција на јапонската Влада

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе го реконструира својот кабинет во кој помеѓу новите министри се и две жени и синот на поранешниот премиер Јуничиро Коизуми, Шинџиро Коизуми. Шинџиро Коизуми со 38 години е најмлад министер во јапонската Влада бидејќи другите се на возраст од околу 50 години. За министерка за внатрешни работи и комуникации е именувана Сана

Реконструкција на јапонската Влада

Реконструкција на јапонската Влада

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе го реконструира својот кабинет во кој помеѓу новите министри се и две жени и синот на поранешниот премиер Јуничиро Коизуми, Шинџиро Коизуми. Шинџиро Коизуми со 38 години е најмлад министер во јапонската Влада бидејќи другите се на возраст од околу 50 години. За министерка за внатрешни работи и комуникации е именувана Сана

Реконструкција на јапонски начин: Две жени во владата и синот на премиерот

Реконструкција на јапонски начин: Две жени во владата и синот на премиерот

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе го реконструира својот кабинет во кој помеѓу новите министри се и две жени и синот на поранешниот премиер Јуничиро Коизуми, Шинџиро Коизуми. Шинџиро Коизуми со 38 години е најмлад министер во јапонската Влада бидејќи другите се на возраст од околу 50 години. За министерка за внатрешни работи и комуникации е именувана Сана

Реконструкција на јапонската Влада

Реконструкција на јапонската Влада

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе го реконструира својот кабинет во кој помеѓу новите министри се и две жени и синот на поранешниот премиер Јуничиро Коизуми, Шинџиро Коизуми. Шинџиро Коизуми со 38 години е најмлад министер во јапонската Влада бидејќи другите се на возраст од околу 50 години. За министерка за внатрешни работи и комуникации е именувана Сана

Реконструкција на влада „во јапонски стил“: Две жени и син на поранешен премиер за подобрување на имиџот

Реконструкција на влада „во јапонски стил“: Две жени и син на поранешен премиер за подобрување на имиџот

Абе истовремено го задржал континуитетот на безбедносната политика и трговија свртени кон САД. Јапонскиот премиер Шинзо Абе ја реконструираше својата влада, во која додал две жени, како и синот на експремиерот, со цел да го освежи имиџот на владата. Абе истовремено го задржал континуитетот на безбедносната политика и трговија свртени кон САД. Шинзо

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи, отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи отпатува за Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи, отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,

Тачи во Јапонија на средба со царот и премиерот

Тачи во Јапонија на средба со царот и премиерот

Претседателот на Косово, Хашим Тачи отпатува денеска за Јапонија, каде што ќе биде примен од царот Нарухито и премиерот Шинѕо Абе, јави дописникот на МИА од Приштина. Со оваа посета, како што напиша Тачи на својата страница на Фејсбук, се одбележува десеттата годишнина од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Косово и Јапонија. – На пат за Јапонија,