притисни ентер »

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

Омилените ТВ содржини од било кое место на сите уреди. Скопје, 27.09.2021г .- А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата , операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп, смартфон или таблет. Ова решение преку нов интерактивен

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

ПРИЈАТЕЛИ А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација 5 минути 1 1 А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп, смартфон или таблет. Ова решение преку нов интерактивен

А1 МАКЕДОНИЈА ЛАНСИРА ТЕЛЕВИЗИЈА НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА Омилените содржини од било кое место на сите уреди преку „А1 Xplore TV“

А1 МАКЕДОНИЈА ЛАНСИРА ТЕЛЕВИЗИЈА НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА Омилените содржини од било кое место на сите уреди преку „А1 Xplore TV“

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп, смартфон или таблет. Ова решение преку нов интерактивен

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TVкорисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп, смартфон или таблет. Ова решение преку нов интерактивен

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

Омилените ТВ содржини од било кое место на сите уреди – А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред,

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV , телевизија на новата генерација

Омилените ТВ содржини од било кое место на сите уреди А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп,

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

А1 Македонија ја лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација поддржана од Zappware. Со А1 Xplore TV корисниците добиваат пристап до телевизија на сите екрани: ТВ уред, лаптоп, смартфон или таблет. Ова решение преку нов интерактивен